2009. július 27., hétfő

Goodyear RunOnFlat technológia

Mi a 'RunOnFlat' technológia?
A hirtelen légvesztés egyike lehet azon legveszélyesebb jelenségeknek, melyek a gépkocsivezetőket érhetik. Egy olyan gumiabroncsot képzeljünk el, amely erősen ellenáll a kifáradásnak, illetve, amely légnyomás vesztés esetén is biztosítja a továbbhaladást. Egy olyan gumiabroncs, amely szinte az összes defekttípust le tudja kezelni, ezáltal bármikor képes a vezetőt biztonságban hazajuttatni vagy egy szervizállomásra vinni.

Késedelem nélkül eljutni a tervezett célállomásra
A 'RunOnFlat' gumiabroncs pontosan azt adja, amit ígér: egy kipukkadást vagy defektet követően, 0 légnyomás mellett, akár 80 km-ig képes továbbra is mozgásban tartani a gépkocsit. Ez meglehetősen hihetetlenül hangzik, a gumiabroncs megerősített oldalrészei megtartják a gépkocsi súlyát, akár az összes légnyomás elveszése esetén is. Következésképpen, akár hazafelé tart a munkából, akár a fia fontos futballmérkőzésére siet, a 'Leeresztve is futó' technológia gondoskodik arról, hogy biztonságosan és késedelem nélkül oda is érjen


Maximális országúti biztonság és kényelem
Ha a gépkocsi 'RunOnFlat' gumiabroncsokkal van felszerelve, akkor a nagy sebességű autópályán történő, nagy kockázattal járó defekt veszélye teljesen kiküszöbölhető. Ezen túlmenően, a gumiabroncsok vállrészen történő megváltozása is a múlté, és a segélyszolgálatra való véget nem érő várakozásokat is el lehet felejteni. A 'RunOnFlat' gumiabroncsok az úton tartják az Ön gépkocsiját és gondoskodnak arról, hogy biztonságban el lehessen érni a célállomásra.

2 megjegyzés:

  1. Egy ilyan abroncs mennyivel kerül többe, mint egy átlag nyári gumi?
    Miben más, viselkedését tekintve?

    VálaszTörlés
  2. Olyan 20%-kal drágább, és a mai blog lesz arról, hogy miben más, vagy éppen nem más:)

    VálaszTörlés